RomanaEnglezaGermana
Anunturi SC Cet Govora SA Valcea

Anunt public.CET Govora anunta incarcarea instalatiilor de alimentare cu energie termica pentru pregatirea sezonului de incalzire 2021 - 2022.

 

C O M U N I C A T ,

 

CET Govora  aduce la cunostinta consumatorilor sai faptul ca, pentru pregatirea retelelor de distributie agent termic pentru incalzire in noul sezon de iarna 2021-2022, va proceda la incarcarea instalatiilor de alimentare cu energie termica pentru realizarea probelor la rece si la cald incepand cu data de 01.10.2021.

Avand in vedere prevederile Legii serviciului public de alimentare cu energie termica 325/2006; - art. 30, alin (5) "Deconectarile/debransarile prevazute la alin. (1) - (3) se efectueaza in termen de maxim 45 de zile de la data solicitarii";

- art.30, alin (4) "Deconectarile/debransarile prevazute la alin (1) - (3) nu se pot realiza in timpul sezonului de incalzire";

- ?i data de 01.10.2021 de incepere a probelor la cald pentru noul sezon de incalzire 2021/2022,

Societatea CET Govora SA anunta toti consumatorii racordati la sistemul centralizat de incalzire ca incepand cu data de 20.08.2021 nu se mai avizeaza cereri de intentie pentru deconectare/debransare.

Cererile depuse ulterior se vor aviza pentru deconectare/debransare dup? finalizarea sezonului de incalzire 2021/2022. 

 

Multumim pentru intelegere.

 

     Administrator  Judiciar                                                   Administrator  Special

     Euro Insol SPRL                                                                ec. Stefan PRAL?

 

 

     Director General,                                                            

     ing. Ion Roescu                                                                  Sef Sectie Termoficare Urbana,

                                                                                                ing. Gheorghe Florica

 

 

                                                                                                Birou Juridic,     

Anunt public.CET Govora anunta intreruperea furnizarii agentului termic sub foma de apa calda de consum, în data de 03.08.2021.

 


CET Govora SA anunta intreruperea furnizarii agentului termic sub foma de apa calda de consum, în data de 03.08.2021, între orele 000 ÷ 1700, pentru realizarea conditiilor tehnice de executie a urmatorului obiectiv de investitii:

  •  Blindare conducte termoficare DN400 (in zona racord PT6 si PV4) si executie legaturi pentru asigurarea alimentarii PT6, trecerea la functionare pe By-pass executat Dn 100mm.

              Lucrarea face parte din cadrul proiectului: "Reabilitarea sistemului de termoficare urbana la nivelul Municipiului Ramnicu Valcea pentru perioada 2009-2028 in scopul conformarii la legislatia de mediu si cresterii eficientei energetice - etapa II - LOT 4".

              Punctele termice afectate de aceasta oprire sunt: PT2 Ostroveni; PT3 Ostroveni; PT5 Ostroveni si PT6 Ostroveni.

               Executant lucrare: SC ENERGOMONTAJ GRUP SRL.

 
           Ne cerem scuze tuturor consumatorilor pentru disconfortul creat in aceasta perioada.

 

 

                                                                              DIRECTOR GENERAL,

                                                                                 ing. Ion ROESCU

 

Anunt privind vanzarea prin licitatie publica cu strigare a proprietatilor imobiliare – terenuri de tip industrial situate in municipiul Slatina, judetul Olt

 

Anunt privind vanzarea prin licitatie publica cu strigare

a proprietatilor imobiliare – terenuri de tip industrial situate in

municipiul Slatina, judetul Olt,

   proprietatea CET GOVORA SA

                                                   

Euro Insol SPRL, administrator judiciar al CET GOVORA S.A., organizeaza in data de 08.06.2021, ora 11:30, la sediul CET GOVORA S.A. din Municipiul Ramnicu Valcea, str. Industriilor nr. 1, judetul Valcea, licitatie publica, cu strigare, a proprietatilor imobiliare – terenuri de tip industrial situate in municipiul Slatina, judetul Olt, in suprfata totala de 489.877 mp,  pornind de la valoarea de piata stabilita in raportul de evaluare, respectiv 1.808.662 euro.

 

Descrierea detaliata a activelor ce cuprinde principalele caracteristici, poate fi comunicata ofertantilor in urma unei solicitari formulate pe adresa de e-mail: office@euroinsol.eu si office@cetgovora.ro.

 

Participarea la licitatie este conditionata de achizitionarea caietelului de sarcini. Caietul de sarcini privind conditiile de participare la licitatie poate fi achizitionat de la sediul  CET GOVORA S.A. din Municipiul Ramnicu Valcea, str. Industriilor nr. 1, judetul Valcea dupa plata sumei de 1.500 lei, exclusiv TVA in contul  Cet Govora S.A deschis la Alpha Bank Romania S.A.– Sucursala Ramnicu Valcea, respectiv RO93BUCU1781215948545RON.

 

Prezentarea CET Govora S.A. poate fi consultata pe site-ul Euro Insol www.euroinsol.eu, pe site-ul CET Govora S.A. www.cetgovora.ro sau poate fi comunicata ofertantilor in urma unei solicitari formulate pe adresa de e-mail: office@euroinsol.eu.

Persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare la telefoanele: 021/3354509 si 0724.232.957.

ANUNT PUBLIC privind depunerea solicitarii de emitere a autorizatiei de mediu

 

 

ANUNT PUBLIC

 privind depunerea solicitarii de emitere a autorizatiei de mediu

 

 

 

          Societatea  CET GOVORA S.A. din localitatea Rm. Vâlcea, str. Industriilor, nr. 1, judetul Vâlcea, anunta publicul interesat asupra depunerii

solicitarii de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea:

“Productia si distributia energiei termice si a apei calde ,cod CAEN 3530” amplasata in str. Baile Olanesti , CT1: str.Aleea Mesteceni, CT2 : str.1 Decembrie, jud.Valcea.

     Informa?iile privind documentatia depusa,  pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Valcea, str.Remus Bellu nr.6, Ramnicu Valcea si sediul Societatii CET Govora, str.Industriilor nr.1, Ramnicu Valcea, Judetul Valcea, in zilele de luni –vineri, intre orele 900-1400

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Valcea, Str.Remus Bellu nr.6.

ANUNT PUBLIC privind depunerea solicitarii de emitere a autorizatiei de mediu

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea a patru posturi de sudor autorizat pe data de 13.07.2020

 

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea a patru posturi  de sudor autorizat pe data de 13.07.2020. Clic aici !

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea a cinci posturi de electrician pe data de 14.07.2020

 

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea a cinci posturi  de electrician pe data de 14.07.2020. Clic aici !

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea a patru posturi de masinist masini fixe pe data de 06.07.2020

 

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea a patru posturi  de masinist masini fixe, pe data de 06.07.2020. Clic aici pentru detalii .

Comunicat de presa CET Govora S.A. 03.06.2020

COMUNICAT DE PRESA

          

           Astazi 03.06.2020, CET Govora a transmis catre Ciech Soda Romania o noua oferta pentru furnizarea aburului industrial.

Fata de ultima oferta transmisa in data de 06.03.2020, la pretul de 139 lei/Gcal - fara componenta CO2, CET Govora SA a facut urmatoarele demersuri in vederea diminuarii costului de productie a aburului prin:

1.     Cresterea productiei interne de lignit in carierele Berbesti Alunu care a ajuns la cca 100.000 tone/luna;

2.     Renegocierea pretului gazului natural si incheierea unui nou contract cu un pret diminuat cu aproximativ 30% fata de pretul din luna septembrie 2019.

3.     Renegocierea contractelor de achizitie carbune de la terti, cu posibilitatea achizitiei de la acestia a unei cantitati semnificative .

4.     Diminuarea cheltuielilor de natura salariala prin plecarea a 300 salariati fata de  luna septembrie 2019.

Va comunicam faptul ca in urma acestor demersuri CET Govora poate sa asigure intreg necesarul de abur solicitat, la un pret competitiv, sub nivelul ultimei oferte transmise.

         Precizam ca aceasta oferta este valabila doar in conditiile in care CET Govora S.A. are incheiate contracte pentru furnizarea aburului industrial,  atat cu Ciech Soda Romania cat si cu  Chimcomplex SA – Sucursala Ramnicu Valcea.

 

CONDUCEREA CET GOVORA

Comunicat de presa CET Govora S.A. 25.05.2020

 

COMUNICAT DE PRESA

 

 

Avand in vedere informatiile aparute in presa  , Societatea  CET Govora face urmatoarele precizari:

  • Cantitatea de combustibil necesara functionarii  centralei in perioada sezonului de incalzire 2020-2021 va fi asigurata in totalitate,  astfel incat  asigurarea      livrarii aburului industrial catre Chimcomplex S.A. Borzesti  si furnizarea agentului termic pentru sistemul centralizat de termoficare urbana a Municipiului Ramnicu Valcea sa se faca la parametrii optimi;
  • Furnizarea agentului termic este un serviciu de utilitate publica care are caracter permanent si un regim de functionare continuu, motiv pentru care au fost aprobate proiectele “Reabilitarea sistemului de termoficare urbana  la nivelul Municipiului Ramnicu Valcea pentru perioada 2009-2028 in scopul conformarii la legislatia de mediu  si cresterea eficientei energetice” etapa 1 si 2,  finantate prin Axa prioritara 3 POS MEDIU si POIM - instalatiile aferente sistemului de termoficare urbana (Cazanul nr. 7, pompele si retelele de termoficare) sunt conforme la legislatia de mediu si respecta valorile limita de emisii in conformitate cu Directiva 2010/75/UE transpusa in Legea nr.278/2013.
  • Pentru conformarea pe anul 2019 Societatea CET Govora a solicitat Guvernului Romaniei, Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor si Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri amanarea restituirii certificatelor EUA cu 12 luni(pana la 30.04.2021).

 

     Facem precizarea ca nu exista motive de ingrijorare pentru locuitorii municipiului Ramnicu Valcea racordati la sistemul centralizat de termoficare urbana, cu privire la asigurarea confortului termic in sezonul de incalzire 2020-2021. Rugam clasa politica sa nu transmita semnale negative catre populatie si catre agentii economici cu care CET Govora are relatii contractuale, deoarece acestea pot conduce la repercusiuni grave in desfasurarea normala a activitatii societatii.

Comunicat de presa CET Govora S.A. 24.04.2020

               

 

               Avand în vedere prognoza meteo pentru perioada urmatoare, când în intervalul cuprins între orele 1800 ÷ 600, temperatura medie exterioara se va situa, timp de trei zile consecutiv,  peste 100C,  Societatea CET Govora SA anunta sistarea furnizarii agentului termic pentru încalzire începând cu data de 27.04.2020, ora 800, conform contract de furnizare energie termica.

            Consumatorii de energie termica pentru încalzire, în functie de programul propriu pe care îl adopta, pot închide si deschide agentul termic pentru încalzire de la robinetii de izolare ai contoarelor, fara a anunta în prealabil furnizorul Serviciului de încalzire Societatea CET Govora SA, în aceasta perioada.

            Multumim consumatorilor nostri pentru întelegere si colaborare.

Comunicat de presa CET Govora S.A. 27.03.2020

 

 

            Societatea CET Govora SA anunta întreruperea furnizarii agentului termic sub forma de încalzire si apa calda de consum, în data de 30.03.2020,  între orele 900 ÷ 1700, pentru eliminarea avariei aparute la racordul pe circutul primar în zona scolii Generale nr. 9 Anton Pann. Consumatorii racordati si afectati de aceasta oprire sunt cei de la PT5 si PT5bis.

 

            Ne cerem scuze pentru disconfortul creat locuitorilor afectati de intrerupere în aceasta perioada si asiguram ca împreuna cu executantul SC PRELCET SA, vom lua toate masurile necesare pentru executarea intr-un timp cat mai scurt a lucrarilor necesare remedierii avariei si reluarea furnizarii agentului termic pentru  încalzire si apei calde de consum.

Comunicat de presa CET Govora S.A. 23.03.2020

COMUNICAT,

 

           
                                                                      

            Societatea CET Govora SA anunta ca începând cu data de 23.03.2020 a deschis toate casieriile din cadrul Sectiei Termoficare Urbana.

 

Se pot face încasari la: PT13 Piata, program: luni, miercuri, vineri, orele 930 - 1230

                                          PT3 Ostroveni, program: luni, miercuri, vineri, orele 930 - 1230

                                          Casieria centrala din str. Mihai Viteazu nr.43: zilnic, orele 800 - 1600

 

Platile se pot efectua si prin virament bancar în contul curent RO93BUCU1781215948545 RON deschis la Alpha Bank Romania.

 

Va multumim,

 

 

Comunicat de presa CET Govora S.A. 20.02.2020

 

 

                     Societatea CET Govora SA anunta întreruperea furnizarii agentului termic sub forma de încalzire si apa calda de consum, în data de 21.02.2020,  între orele 800 ÷ 1500, pentru eliminarea avariei aparute pe circuitul primar zona Faleza, în fata blocului 12. Consumatorii racordati si afectati de aceasta oprire sunt cei alimentati de la PT11 1 Mai.

             Ne cerem scuze pentru disconfortul creat locuitorilor afectati de intrerupere în aceasta perioada si asiguram ca împreuna cu executantul SC PRELCET SA, vom lua toate masurile necesare pentru executarea intr-un timp cat mai scurt a lucrarilor necesare remedierii avariei si reluarea furnizarii agentului termic pentru  încalzire si apei calde de consum.

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea postului de inginer chimist pe data de 04.03.2020.

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea postului  de inginer chimist pe data de 04.03.2020.

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea postului de inginer constructor pe data de 24.02.2020.

 

Anunt public.

CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea postului  de inginer constructor pe data de 24.02.2020.

Comunicat de presa CET Govora S.A. 30.01.2020

COMUNICAT


                                                                                   

            Societatea CET Govora SA anunta întreruperea furnizarii agentului termic sub forma de încalzire si apa calda de consum, în data de 30.01.2020,  între orele 1000 ÷ 2000, pentru eliminarea avariei aparute pe conducta de circuit primar apa fierbinte de pe strada Ferdinand. 

            Consumatorii afectati de aceasta oprire vor fi cei alimentati din urmatoarele puncte termice: PT26 Maternitate si PT28 CPL.

             Ne cerem scuze pentru disconfortul creat locuitorilor afectati de intrerupere în aceasta perioada si asiguram ca împreuna cu executantul SC PRELCET SA, vom lua toate masurile necesare pentru executarea intr-un timp cat mai scurt a lucrarilor necesare remedierii avariei si reluarea furnizarii agentului termic pentru  încalzire si apei calde de consum.

 

Evaluarea, selectia si promovarea unor plante cu randamente ridicate de biomasa in culturi SRC (Schort Rotation Coppice) pentru producerea de energie din resurse regenerabile

Programul Operaţional Sectorial “Creşterea Competitivităţii Economice”

O 2.1.1. Proiecte de cercetare în parteneriat între universităţi/institute de cercetare – dezvoltare și intreprinderi

 

INVESTIȚII PENTRU VIITORUL DUMNEAVOASTRÃ

 

SC CET Govora SA din Rm. Vâlcea, str. Industriilor nr. 1, Vâlcea,

anunţã încheierea la data de 27.06.2013 a activitãţilor Proiectului cofinanţat prin

Fondul European de Dezvoltare Regionalã

 

Evaluarea, selecţia și promovarea unor plante cu randamente ridicate de biomasa în culturi SRC (Short Rotation Coppice) pentru producerea de energie din resurse regenerabile / BIOENERG

Proiectul a fost derulat împreunã cu Universitatea din Craiova departamentul pentru activitaţi non didactice – Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomiculturã Vâlcea

 

 

Prezentarea proiectului BIOENERG - clic pentru a deschide

 

Indicatorii proiectului BIOENERG      - clic pentru a deschide

CENUSA ZBURATOARE PENTRU BETON - EN 450:1 +A 1:2007 Categoria A, N

Document Pdf - Certificat de conformitate EN 450:1 +A 1:2007 Categoria A, N - clic pentru a deschide

 

Anunt public. Sistarea furnizare agentului termic pentru incalzire incepand cu data de 29.04.2021.

Anunt public. Sistarea furnizare agentului termic pentru incalzire incepand cu data de 29.04.2021.

Nr 24350 din 28/10/2009

ANUNT PUBLIC

SC CET GOVORA SA cu sediul social in Rm. Valcea, Str. Industriilor, Nr. 1, Jud. Valcea, titular al proiectului ”Suprainaltarea depozitului de zgura si cenusa intre cotele 241-251.5 mdMN, in solutia actuala de hidrotransport``, anunta publicul intresat privind decizia etapei de „Analiza a calitatii raportului  la studiul de evaluarea impactului asupra mediului” si de  emitere a Acordului de Mediu.
 
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Valcea, si CET Govora pana la data de:18.11.2009. (ziua limita de primire a observatiilor).
 
Persoane de contact CET Govora – Ioana Serban – Sef Comp.Prot.Mediului; tel. 0250/733601, int 377, adresa e-mail: ioana_serban08@yahoo.com.
 

DIRECTOR GENERAL,
Ing.Mihai BALAN

SEF COMP.PROTECTIA MEDIULUI,
ing.Ioana  SERBAN
 
Ramnicu Valcea Str. Industriilor Nr.1 Cod postal: 240050 C.I.F. RO10102377
Tel: 0250/733601,733602, Fax 0250/733603, www.cet-govora.ro
Cont RO45RNCB 0263006180570001 BCR Sucursala Rm. Valcea
Capital social subscris si varsat: 18.609.437,50 lei  RON
J38/683/1997

ANUNT PUBLIC

SC CET GOVORA SA anunta publicul interesat ca in data de 16.07.2009 , la Universitatea SPIRU HARET, la parter, in Amfiteatru, incepand cu orele 1600 , va avea loc dezbaterea publica a Raportului la studiul de evaluare a impactului asupra mediului, necesara pentru obtinerea acordului de mediu conform Ordinului M.A.P.M. nr.860/2002 pentru aprobarea Procedurii de evaluare a impactului asupra mediului si de emitere a acordului de mediu, modificat cu Ordinul 210/2004 si Ordinul 1037/2005 pentru proiectul: ”Suprainaltarea depozitului de zgura si cenusa intre cotele 241-251.5 mdMN, in solutia actuala de hidrotransport``, judetul Valcea .
 
Titularul proiectului : S.C CET Govora S.A, cu sediul social in Rm. Valcea, Str. Industriilor, Nr. 1, Jud. Valcea.
 
Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al proiectului propus pot fi consultate la sediul APM Valcea, strada Remus Bellu nr.6, Rm. Valcea,  judetul Valcea si la sediul S.C CET Govora S.A, Str. Industriilor Nr.1,Rm. Valcea , Jud. Valcea,  in zilele de luni-vineri, orele 900 – 1400.
 
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Valcea, si CET Govora pana la data de:15.07.2009 . (ziua limita de primire a observatiilor).
 
Persoane de contact CET Govora – Ioana Serban – Sef Comp.Prot.Mediului; tel. 0250/733601, int 377, adresa e-mail: ioana_serban08@yahoo.com.
 
DIRECTOR GENERAL,
Ing.Mihai BALAN 
SEF COMP.PROTECTIA MEDIULUI,
ing.Ioana  SERBAN
 

ANUNT PUBLIC

S.C CET GOVORA SA anunta publicul interesat asupra depunerii documentatiei tehnice de solicitare acordului de mediu pentru proiectul “Suprainaltarea depozitului de zgura si cenusa intre cotele 241,0-251,5 mdMN in situatia actuala de hidrotransport”
 
Amplasament: comuna Budesti – satul Bercioiu, respectiv comuna Galicea – satul Cremenari, judetul Valcea.
 
Beneficiar: SC CET GOVORA SA 
 
Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al proiectului propus pot fi consultate la sediul APM Valcea, str.Remus Bellu nr.6 si la sediul S.C CET GOVORA SA, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-14.00.
 
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Valcea pana la data de 29.04.2009.

Proiect NOVENER (engleza)

 

 

 NOVENER PROJECT

 

General data on project:

Financing contract number: 2DPST/20.08.2013

Project title: Innovation Technology for Conservation of Energy in the coal-fired thermal-power plants

Project coordinator: CET Govora

Project Director: eng. Ion Avram

The Project is financed from  UEFISCDI - Innovation Programme  - Sub-programme

Development of Products-Systems- Technologies

 

Link : www.urfiscdi.ro

 

Project value: 7.256.001,50 lei, out of which 2.771.736.00 lei as grant aid

 

 

Association members:

CET Govora Rm.Valcea – project coordinator

ISPE Bucuresti – partner

WING Coputer group SRL Bucuresti

 

The specific objectives of the partnership are the following:

       Determination of the optimal technology for conservation of energy in the coal-fired thermal-power plants in Romania;

       Elaboration of the technical feasibility study: Implementation of the energetic valorization technology of the slag resulted from the firing of coal in a thermal-power plant;

       Accomplishment of the prototype to implement energy conservation technology for CET Govora.

 

Project duration: 20.08.2013 – 15.11.2015

 

Results: Accomplishment of new products/technologies for conservation of energy in the coal-fired thermal-power plants in Romania

 

Phase I: Analyses and studies to determine the optimal technology for conservation of energy  in the coal-fired thermal-power plants in Romania

 

Contact: Ion AVRAM, ion.avram@cetgovora.ro, 240050 Rm.Valcea, Industriilor street, no.1, tel: 025073601, fax: 0250733603

 

 

 

 

Proiect NOVENER (romana)

 

 

Proiect NOVENER

 

Date generale despre proiect:

Numar contract finantare: 2DPST/20.08.2013

Titlul proiectului: Tehnologie NOVatoare de conservare a ENERgiei la centralele pe carbune

Coordonator proiect: CET Govora

Director proiect: ing. Ion Avram

Proiectul este finantat de UEFISCDI - Program Inovare  - Subprogram

Dezvoltare Produse-Sisteme –Tehnologii

 

Link : www.urfiscdi.ro

 

Valoare proiect: 7.256.001,50 lei, din care 2.771.736.00 valoare nerambursabila

 

 

Compoenta consortiu:

CET Govora Rm.Valcea – coordinator proeict

ISPE Bucuresti – partener

WING Coputer group SRL Bucuresti

 

Obiectivele specifice ale parteneriatului sunt urmatoarele:

-        Determinarea tehnologiei optime de conservare a energiei la centrale pe cărbune din România;

-        Elaborarea studiului de fezabilitate tehnică Implementarea tehnologiei de valorificare energetică a zgurei rezultată din procesul de ardere a carbunelui la o centrală termoenergetică;

-        Realizarea prototipului de implementare a tehnologiei de conservare a energiei la CET Govora.

 

Durata proiectului: 20.08.2013 – 15.11.2015

 

Rezultate preconizate: Realizarea de produse / tehnologii noi privind conservarea energiei la centrale pe cărbune din România

 

Etapa I: Analize şi studii pentru determinarea tehnologiei optime de conservare a energiei la centrale pe cărbune din România

 

Contact: Ion AVRAM, ion.avram@cetgovora.ro, 240050 Rm.Valcea, str. Industriilor, nr.1, tel: 025073601, fax: 0250733603

 

 

 

 

Rezumat NOVENER etapa 1 (romana)

 

 

CET Govora este o centrala proiectata să producă energie electrica in cogenerare cu energia termica pentru industrie şi populație. Combustibilul principal utilizat in procesul de ardere este lignitul.

Din totalul reziduurilor de ardere zgura reprezintă 5 – 7% cca. 35 000 – 40 000 tone anual. Prin evacuarea zgurii in tehnologia de hidroamestec întreaga cantitate de cărbune nears in amestec este pierduta, ceea ce echivalează cu scăderea randamentului cazanului prin pierderi mecanice.

Zgura generata de centrala CET Govora prin arderea cărbunelui este neutilizabila pentru companiile producătoare de materiale de construcție, astfel ca trebuie integral depusa in depozitul de sedimentare.

In cadrul procesului de modernizare una din solutiile definite in cadrul CET Govora pentru eliminarea zgurii, ca deseu din procesul de ardere, si ca alternative cu impact economic pozitiv este posibilitatea arderii împreună cu  un amestec de biomasă lemnoasă in vederea constituirii unui combustibil alternative compatibil a fi ars cu lignitul.

Modelul experimental de preluare a zgurii a fost dezvoltat, prin forte proprii, la cazanul C7.

Preluarea zgurii se face imediat inainte de deversarea in canalul tehnologic in zona actualului concasor de zgura stanga al cazanului C7.

Dirijarea zgurii stinga – dreapta se face cu ajutorul unui sibar manual. Odata cu actionarea sibarului se va avea in vedere si alimentarea sau oprirea apei de transport zgura in lungul canalului tehnologic. S-a optat pentru un sistem manual de actionare si nu unul automat avandu-se in vedere disponibilitatea mare a benzii transportoare la care se poate face revizie in timpii de stationare ai cazanului.

Banda extrage si transporta materialul din punctul de deversare pana la un siloz de 13 m3 amplasat la cota + 6.35 m pe o structura de sustinere proprie. Descarcarea din siloz se face in remorca auto pentru transportarea pe platforma de scurgere.

In figurile alaturate sun prezentate elementele sistemului:

7 Banda evacuare zgura uscata C7.JPG

Banda de preluare zgura

 

8 Buncar evacuare zgura uscata C7.JPG

Siloz intermediar

 

Una dintre tintele principale ale primei etape a fost constituirea unui stoc de referinta zgura, destinat studiului ulterior.

Depozit zgura.jpg

Stocul de referinta a fost depozitat la capatul stivei de carbune nr. 4, in imediata apropiere a viitoarei constructii a sistemului de benzi de alimentare cu carbune a buncarilor cazanelor cu functionare pe carbune.

In paralel s-au studiat aspecte conexe ale arderii in cazane cu particularitati legate de experienta CET Govora in domeniul arderii biomasei. Tratarea arderii a urmarit urmatoarele aspecte:

-        Tehnici de creştere a eficienţei energetice în centralele pe cărbune;

-        Arderea mixtă a biomasei cu combustibili fosili;

-        Opțiunile tehnice pentru arderea simultană a cărbunelui și biomasei într-o centrală de mare putere;

-        Riscurile datorate arderii mixte într-o centrală existent;

-        Posibilitatea valorificării energetice a zgurii în centralele electrice din România în vederea îmbunătăţirii eficienţei energetice

In finalul raportului ethnic se prezinta consideratii asupra sistemelor de monitorizare si control pentru tehnologia optima cu particularizare pentru sisteme de achiziţie de date (SAD) multicanal pentru controlul temperaturi.

Rezumat NOVENER etapa 1 (engleza)

 

 

CET Govora plant is a cogeneration plant that generates both electrical energy and as well as thermal energy for industry and population. The lignite is the main fuel used in this process.

The percentage of slag is of 5-7% from the total of the burning wastes which is equivalent to ca. 35 000 – 40 000 tons per year. The slag is removed using the hydro- mix technology which causes the losing of the whole quantity of the coal that was not burned in this mixture. This results in decreasing the efficiency of the boiler because of the mechanical losses.

The slag generated by CET Govora plant as a result of the coal firing cannot be used in the building materials industry therefore the whole quantity of slag resulted must be collected in the storage deposit.

The modernization process undertaken by CET Govora has revealed the possibility of mixing the slag(waste from the firing process) with wood biomass in order to result an alternative coal that can be co-fired  with the lignite.

The experimental model of slag collection was developed, by our own legs, at the boiler no. 7 (C7).

The collection of slag is made immediately before the evacuation into the technological channel in the left side of the existing slag crusher of the boiler C7.

The guiding of the slag to the left – right is made with the help of a manual gate valve. In the same time with functioning of the gate valve, the water supply or the stopping of water supply for slag transportation along the technological channel shall be taken into account. A manual system was chosen instead of an automated one by having in view the great availability of the conveyor belt to be revised when the boiler stops working.

The belt collects and carries the material from the evacuation place to a silo of 13 m3 located at the rate of + 6.35 m on its own supporting structure. The unloading from the silo is made in the truck trailer in order to be carried to the drainage platform.

The images below show the elements of the system:

7 Banda evacuare zgura uscata C7.JPG

 Slag conveyor belt

 

8 Buncar evacuare zgura uscata C7.JPG

Intermediary tank(silo)

 

One of the main target of the first stage was to have a reference stock of slag to be used in the future study.

Depozit zgura.jpg

The reference stock was stored at the edge of the coal pile no. 4 , in the close vicinity of the future construction of a system of belts to supply the coal needed for the tanks of the boilers operating on coal.

In parallel to this, some related aspects of the firing biomass in the boilers were studied, these aspects being resulted from CET Govora’s experience in the field of using biomass. The firing approach has the following aspects:

-        Techniques to increase the energy efficiency in the coal plants;

-        The mixed firing of biomass and fossil fuels;

-        The technical options of simultaneous firing of coal and biomass in a large combustion plant;

-        Risks resulted from the mixed firing in an existing plant;

-        The possibility of the energetic valorisation of slag in thermal power plants in Romania in order to increase the energy efficiency

The last part of the technical report presents considerations regarding monitoring and controlling systems in order to choose the best technology regarding the SCADA system (multichannel temperature controller).

Rezumat NOVENER etapa 2 (romana)

 

Principala activitate a etapei a doua a proiectului Novener a fost aceea de demonstrare la nivel de studiu de fezebilitate a implementarii tehnologiei de valorificare energetica a zgurei rezultate din procesul de ardere a carbunelui de la o centrala termoenergetica.

Pe langa studiul de fezabilitate s-au eleborat si memorile tehnice aferente obtinerii certificatului de urbanism, precum si obtinerea acestuia.

Studiul de fezabilitate a intarit faptul ca proiectul propus are caracter inovativ, punand in evident urmatoarele:

-        Creşterea  estimată a randamentului energetic al cazanului de 2.3%;

-        Economia de combustibil – lignit duce la diminuarea proporţională a emisiilor poluante inclusiv de gaze cu efect de seră în atmosfera;

-        Instalaţiile de evacuare separată a zgurii poate fi considerată o soluţie tehnologică mai simplă şi mai eficientă energetic faţă de soluţia de evacuare la canal în bazinul Bagger şi extragerea cu pompele urmată de uscarea prin centrifugare, dacă luăm în considerare adâncimea bazinelor Bagger şi concentraţia de max. 10% al zgurii în apă pentru antrenarea acesteia cu pompele centrifugale;

-        Transportul zgurii umectate cu camionul direct în depozitul de cenuşă în caz de incompatibilitate a zgurii pentru ardere este perfect acceptabil din punct de vedere al legislaţiei de mediu şi mai economic dacă avem în vedere că se reduce la minim masa de apă transportată;

-        CET Govora urmează să creeze un sistem de aprovizionare şi prelucrare a biomasei care poate deservi ambele proiecte de producere de energie din resurse regenerabile aflate în desfăşurare;

-        În urma experimentării proiectul va putea fi generalizat la centralele pe cărbune din Romania.

-        CET Govora reprezintă un factor de progres în industria energetică românească şi are capacitatea manageriala să promoveze un asemenea proiect inovativ.

 

In paralel  a inceput caracterizarea zgurii obtinute acesta fiind  documentata prin analize intr-un laborator acreditat Renar conform SR ISO 17025.

Caracterizarea deşeurilor rezultate din procesul de ardere a lignitului s-a facut in baza unui plan de recoltare/esantionare si a unei scheme de analize.

Planul de analize, care urmeaza a se desfasura pe o perioada de un an, a prevazut executia urmatoarelor incercari:

-        Esantionarea si analiza de carbune din stivele de carbune

-        Esantionarea din prelevarea simultana de mostre perechi carbune / zgura si analiza acestora (proba de zgura se la preleva la 1-3 minute de la prelevarea probei pereche de carbune si zgura )

-        Prelevarea si analiza de esantioane zgura din stiva de zgura pentru o perioada de 5 zile consecutive

-        Esantionarea si analiza de biomasa

-        Preparare, esantionare si analize probe amestec zgura si biomasa.

Astfel, in prima etapa s-au efectuat urmatoarele incercari:

-        analiza de carbune din stivele de carbune;

-        analiza de esantioane zgura din stiva de zgura pentru o perioada de 5 zile consecutive;

-        determinare continut metale grele: P,K,Cu, Zn, Pb, Co, Ni, Mn, Cd din esantioane prelevate din stivele.

Incercarile preliminare au confirmat asteptarile in ceea ce priveste puterea calorifica si au oferit informatii legate de perioada necesara pierderii umiditatii de imbibatie astfel incat umiditatea sa fie comparabila cu cea a lignitului. Urmeaza comparatia continutului de metale grale din lignit si zgura, pe baza careia se va putea face caracterizarea viitoarelor deseuri solide de ardere.

Executia dozatorului de combustibil alternative pe benzile transportoare de carbune a impus si reevaluarea automatizarii pornirii/opririi benzilor 7a si 7b astfel incat sa existe o buna compatibilitate intre cele doua insstalatii. S-a demosntrat pe baza de studio de solutie faptul ca cuplele hidraulice de actionare a benzilor 7a si 7b trebuie inlocuite cu un system nou pe baza de soft startere.

 

 

 

Rezumat NOVENER etapa 2 (engleza)

 

 

The main activity of the second stage of NOVENER project was to elaborate a feasibility study that proves the implementation of the energetic valorisation of the slag resulted from the process of coal firing in a thermal power plant.

Besides the feasibility study, the technical briefs in order to obtain the town planning certificate were elaborated and the town planning certificate was obtained.

The feasibility study has strengthened the innovative character of the project and it has revealed the following:

-        Energy efficiency of the boiler is estimated to increase by 2.3%;

-        Coal savings – lignite savings shall proportionally reduce the pollution emissions including the greenhouse gases into the atmosphere;

-        The separated evacuation slag system can be regarded as a simpler and more energy efficient technological solution comparing to the solution of evacuation in the channel in the Bagger tank and drying by hydro-extracting and integration into the dense slurry system;

-        The moistened slag is carried by lorry directly to the ash deposit which is perfectly acceptable from the point of view of environmental legislation and more economical if we have in view that the quantity of water carried is minimum;

-        CET Govora will install a supply and processing biomass system reliable for both ongoing projects to generate energy from renewable sources;

-        The result of this project will be applied to a large scale at coal thermal power plants in Romania.

-        CET Govora represents a progress factor for the Romanian energy industry and it has the management capacity to promote this innovative project.

 

In parallel to this, the characterization of the resulted slag has started, this characterization being proven by using laboratory tests effectuated by a laboratory with Renar accreditation according  to  SR ISO 17025.

The characterization of the wastes resulted from the lignite firing process was made by using a collection/sampling plan and a laboratory tests scheme(template).

The tests plan to be performed within one year includes the following activities:

-        Sampling and coal analysis from the coal piles

-        Sampling from simultaneous collection of coal/slag pairs samples and their analysis(the slag sample is taken at every 1-3 minutes from the collection of the coal and slag pair sample)

-        Slag samples collection and their analysis from the slag pile for 5 consecutive days

-        Biomass sampling and analysis

-        Preparation, sampling and analysis of the slag and biomass mixture samples.

Thus, in the first stage the following trials were performed:

-        Coal analysis from coal piles;

-        Slag samples analysis from the slag piles for 5 consecutive days;

-        Assessment of heavy metals content:  P, K, Copper, Zinc, Pb, Cobalt, Nickel, Manganese, Cadmium from samples collected from the piles.

The preliminary trials have confirmed the expectations regarding the calorific power and have offered information regarding the period necessary to lose the soaking moisture so that the moisture may be comparable to that of the lignite. Then, we make the comparison of the heavy metals content from lignite and slag on the basis of which the characterization of the future solid firing wastes will be made.

The execution of an alternative fuel dosing system on the coal conveyor belts also imposes reevaluation of the start/stop automation of the 7a and 7 b belts so that a good compatibility between these two installations will exist. A solution study has proven that the hydraulic coupling driving the 7a and 7b belts must be replaced by a new system based on a soft starter.

 

 

 

Anunţ public nr.1 privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:Consolidarea depozitului de zgura si cenusa la cota+226.50 mdMN.

             Anunţ public nr.1 privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu SC CET GOVORA SA, cu sediul in localitatea Rm. Valcea, str. Industriilor, nr. 1, judetul Valcea, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:“Consolidarea depozitului de zgura si cenusa la cota+226.50 mdMN”, proiect situat in comuna Budesti, sat Bercioiu, judetul Valcea. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Valcea, din localitatea Rm. Valcea, str. Remus Bellu, nr. 6, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 -14,00 . Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Valcea .

Procesul de recrutare si selectie respecta prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

In calitatea sa de actionar majoritar, CET Govora recruteaza acum 2 membri ai Consiliului de Administratie ai societatilor ServCET si PrelCET.


Procesul de recrutare si selectie respecta prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

 

Candidatii interesati sa faca parte din consiliul de administratie al societatilor ServCET si PrelCET trebuie sa respecte urmatoarele criterii :

-        Studii superioare finalizate

-        Experienta anterioara de management intr-o companie publica sau privata profitabila

-        Experienta anterioara in domeniul energetic reprezinta un mare avantaj

-        Buna cunoastere a activitatilor de mentenanta constituie un mare avantaj.

 

Va rugam sa trimiteti CV-ul dumneavoastra pana joi 9 aprilie 2015  la CET Govora, office@cet-govora.ro .

 

Numai candidatii selectati vor fi contactati. Toate documentele transmise vor fi tratate cu maxima confidentialitate.

 


 

CET Govora recruteaza acum 4 administratori neexecutivi pentru a deveni membri ai Consiliului sau de Administratie

CET Govora recruteaza acum 4 administratori neexecutivi pentru a deveni membri ai Consiliului sau de Administratie


Procesul de recrutare si selectie respecta prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

 

Candidatii interesati sa faca parte din consiliul de administratie al societatii CET Govora trebuie sa respecte urmatoarele cerinte:

-        Studii superioare finalizate

-        Experienta anterioara de conducere a unei structuri publice sau private profitabile

-        Experienta anterioara de management

-        Experienta solida de analiza financiar-contabila a activitatii unei organizatii de mari dimensiuni ( pentru minim unul din cele 4 posturi vacante)

Buna cunoastere a activitatilor de furnizare si comercializare a energiei electrice si termice  constituie un mare avantaj.

 

Va rugam sa trimiteti CV-ul dumneavoastra si o scrisoare de intentie pana joi 18 decembrie 2014 la CET Govora, office@cetgovora.ro .

 

Numai candidatii selectati vor fi contactati pentru interviu. Toate candidaturile sunt confidentiale.

 

Anunţ public Privind decizia etapei de incadrare in procedura de evaluare a impactului asupra mediului

S.C. CET GOVORA S.A. titular al proiectului “Inchiderea si consolidarea depozitului de zgură şi cenuşă la cota + 249,00 mdMN”, propus a fi amplasat în comuna Budeşti, sat Bercioiu,     judeţul Vâlcea, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, de către APM Vâlcea, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul sus amintit.

         1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Vâlcea, din str. Remus Bellu, nr.6, Râmnicu Vâlcea, în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet, office@apmvl.anpm.ro.

         2. Publicul interesat poate înainta comentarii / observaţii, la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data afişării prezentului anunţ.

 

 

22.07.2015

Lamuriri necesare in legatura cu dezinformarea din mass-media privitor la transparenta si legalitatea achizitiilor la CET GOVORA S.A.

Lamuriri necesare in legatura cu dezinformarea din mass-media privitor la transparenta si legalitatea achizitiilor la CET GOVORA -Clic aici!

Societatea CET Govora SA,organizeaza concurs pentru ocuparea a doua posturi de consilieri juridici in cadrul Compartimentului Juridic

              Societatea CET Govora SA, cu sediul in Ramnicu Valcea, str. Iundustriilor nr. 1, organizeaza concurs pentru ocuparea a doua posturi de consilieri juridici in cadrul Compartimentului Juridic. Acestia vor trebui sa indeplineasca, cumulat, urmatoarele conditii:

                   - licentiat in drept;

                - experienta relevanta in activitatea de reprezentare in fata instantelor de judecata, in special in litigii intre profesionisti;

              - office suite (editor de texte, prezentari, calcul tabelar), cunostintele  de operare pe calculator trebuie sa asigure necesitatea procesarii de texte, precum si comunicarea prin posta electronica;

             - capacitate de analiza si sinteza, spirit de echipa, gandire echilibrata, capacitatea de a stabili relatii profesionale eficiente, spirit comunicativ, perfectionist, corectitudine, implicare in munca, sociabil;

                   - limba engleza – nivel mediu;

                 - disponibilitate pentru lucrul in conditiile inregistrarii unui volum ridicat de lucrari;

                    - vechime in specialitatea ocuparii functiei – minim 5 ani;

                - sa nu fi fost condamnati pentru infractiuni contra statului sau in contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie.

                    - sa nu le fi incetat contractul individual de munca din motive disciplinare.

 

              Dosarul de inscriere la concurs va cuprinde urmatoarele acte:

 

              - cerere de inscriere la concurs ( se va intocmi la momentul depunerii dosarului );

                   - Curriculum vitae (din care sa rezulte activitatea profesionala);

                   - copia actului de identitate, copia certificatului de nastere;

                 - copiile diplomelor de studii si ale altor acte din care sa rezulte efectuarea unor specializari;

                  - copia carnetului de munca si/sau o adeverinta care sa ateste vechimea in munca si in specialitate;

                   - cazierul judiciar;

               - adeverinta medicala de la medicul de familie care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare;

                  - copie dupa fisa de evaluare a performantelor profesionale sau, dupa caz, recomandarea de la ultimul loc de munca;

 

              Copiile dupa actele de mai sus se vor prezenta insotite de documentele originale, la Directia Resurse Umane, pana in data de 26.02.2016, ora 16, pentru verificarea acestora.

 

               Concursul va avea loc in data de 29.02.2016, ora 10,00, la sediul societatii – Directia Resurse Umane.

 

             

Tematica de concurs

 

1.    Codul civil;

 

2.    Codul de procedura civila

 

3.    Codul muncii

 

4.    Legea nr. 31/1990 privind societatile

 

5.    OUG nr. 34/2006 privind achizitiile publice

 

6.    Legea nr. 554/2004 privind contenciosul administrativ

 

7.    OUG nr. 54/2006 privind regimul contractelor de concesiune de bunuri proprietate publica

 

8.    Codul fiscal;

 

9.    Codul de procedura fiscala;

 

10.OUG nr. 80/2013 privind taxele judiciare de timbru;

 

11.Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa.

 

 

CONDUCEREA CET GOVORA

 

ANUNT PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITARII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU

Societatea  CET GOVORA S.A. din localitatea Rm. Vâlcea, str. Industriilor, nr. 1, judetul Vâlcea, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Desulfurarea gazelor de ardere evacuate de la cazanele pe carbune nr.5 si 6 - Instalatia de ardere nr.2 a CET Govora”, propus a fi realizat in Rm .Valcea, str.Industriilor nr.1, jud.Valcea.

            Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Valcea, Str.Remus Bellu nr.6 si sediul CET Govora in zilele de luni –vineri, intre orele 900-1400 .

            Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Valcea, Str.Remus Bellu nr.6.

 

ANUNT PUBLIC

Societatea  CET GOVORA S.A. tituar al proiectului „Desulfurarea gazelor de ardere evacuate de la cazanele pe carbune nr.5 si 6 - Instalatia de ardere nr.2 a CET Govora”, propus a fi realizat in Rm .Valcea, str.Industriilor nr.1, jud.Valcea anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare:

Proiectul nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evauarii adecvate, de catre APM Valcea, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului.

  1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Valcea din str. Remus Bellu, nr.6, Rm.Valcea, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-14, precum si la urmatoarea adresa:www.apmvl.anpm.ro
  2. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicartii prezentului anunt.

Proiectul Novener Etapa 6 de monitorizare Raport Stiintific Si Tehnic

Proiectul Novener Etapa 6 de monitorizare Raport Stiintific Si Tehnic. Clic aici!

NOVENER SCIENTIFIC AND TECHNICAL REPORT Monitoring stage no 6 nov 2017

 

NOVENER SCIENTIFIC AND TECHNICAL REPORT Monitoring stage no 6 nov 2017. Click here !

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea a trei posturi de electrician pe data de 04.05.2018

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea a trei posturi  de electrician pe data de 04.05.2018. Clic aici !

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea a doua posturi de inginer proiectant pe data de 03.05.2018

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea a doua posturi  de inginer proiectant pe data de 03.05.2018.Clic aici !

COMPONENTA INITIALA A PLANULUI DE SELECTIE PENTRU DESEMNAREA MEMBRILOR CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE AL SOCIETATII PRELCET S.A.

COMPONENTA INITIALA A PLANULUI DE SELECTIE PENTRU DESEMNAREA MEMBRILOR CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE AL SOCIETATII PRELCET S.A. CLIC  AICI !

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea a trei posturi de muncitor necalificat pe data de 06.06.2018.

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea a trei posturi  de muncitor necalificat pe data de 06.06.2018.  Clic aici !

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea a doua posturi de electrician pe data de 26.07.2018

 

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea a doua posturi  de electrician pe data de 26.07.2018.Clic aici !

CET Govora recruteaza acum doi administratori pentru a deveni membri ai Consiliului De Administratie ai societatii PRELCET S.A.

 

CET Govora recruteaza acum doi administratori pentru a deveni membri ai Consiliului de Administratie ai societatii PRELCET S.A..Pentru informatii privind selectia clic aici !

Anunt public privind depunere solicitare obtinere acord mediu de la APM Valcea pentru proiectul "Managementul integrat al produselor de ardere provenite de la IA3"

Anunt public privind depunere solicitare obtinere acord mediu de la APM Valcea pentru proiectul "Managementul integrat al produselor de ardere provenite de la IA3".Clic aici !

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea a patru posturi de electrician pe data de 17.12.2018.

 

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea a patru posturi  de electrician pe data de 17.12.2018.Clic aici !

Raport Stiintific si Tehnic NOVENER et VII_2018

 

Raport Stiintific si Tehnic NOVENER et VII_2018. Clic aici !

ANUNT PUBLIC privind decizia etapei de incadrare.

ANUNT PUBLIC

 privind decizia etapei de incadrare

 

 

 

              Societatea  CET GOVORA S.A. titular al proiectului Managementul integrat al produselor de ardere (zgura de cazan, cenusa de electrofiltru si slam de gips de desulfurare) provenit de la instalatia de ardere  nr 3 la CET Govora SA « -FAZA Studiu de Fezabilitate, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Valcea: proiectul nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si evaluare adecvata pentru proiectul „Managementul integrat al produselor de ardere (zgura de cazan, cenusa de electrofiltru si slam de gips de desulfurare) provenit de la instalatia de ardere  nr 3 la CET Govora SA « -FAZA Studiu de Fezabilitate, propus  a fi amplasat in judetul Valcea, municipiul Ramnicu Valcea, orasul Berbesti , comunele Budesti si Galicea.

1.     Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Valcea din str.Remus Bellu nr.6, Ramnicu Valcea, in zilele de luni –vineri, intre orele 900-1400, precum si la urmatoarea adresa: www.apmvl.anpm.ro.

2.     Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt.

 

 

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea a doua posturi de masinist masini terasamente, in data de 18.06.2019.

Anunt public. CET GOVORA organizeaza concurs pentru ocuparea a doua posturi  de masinist masini terasamente, in data de 18.06.2019. Clic aici !

Anunt dezbatere publica a documentatiei privind solicitarea obtinerii autorizatiei integrate de mediu Instalatia de ardere nr.3

Anunt dezbatere publica a documentatiei privind solicitarea obtinerii autorizatiei integrate de mediu Instalatia de ardere nr.3. Clic aici !

Anunt public emitere Autorizatie Integrata de mediu IA3 CET GOVORA SA

 

Anunt public emitere Autorizatie Integrata de mediu IA3 CET GOVORA SA. Clic aici !

 
Vizitatori - 106617
Accesari   - 345708